Poznata ruska špijunka savetuje Putina da potopi britanske nosače aviona

NA_VODI_spijunka01Nekadašnja ruska špijunka Ana Čepmen (Anna Vasilyevna Chapman, 36) pozvala je Moskvu da potopi dva nova britanska nosača aviona, vredna šest milijardi funti ukoliko konflikti u Siriji izbiju u Treći svetski rat.

Crvenokosa Čepmen, tajni agent, tvrdi da bi kraljica Elizabeta i princ od Velsa trebalo da budu među Putinovim prvim metama.

Čepmen je pre osam godina bila jedna od špijuna puštenih u velikoj razmeni između SAD, Velike Britanije i Rusije, zajedno sa Sergejem Skripaljem.

Ona je takođe ismevala Terezu Mej rekavši da ona samo sanja da postane „Čelična dama“ kao Margaret Tačer i „čoveka smešne kose“ Borisa Džonsona, a „na žulj su joj stali“ zato što šire kampanju zapada protiv Rusije.

- Ukoliko izbije otvoreni vojni konflikt između Rusije i Amerike u Siriji naši napadi ne bi trebalo da budu usmereni samo na američke brodove i avione. Britanci su nedavno uputili dva vojna broda – nosače aviona. Mislim da ukoliko im se nešto neprijatno doogodi, kao što je potapanje na dno, britanska „aristokratija“ bi se vrlo brzo dozvala pameti – rekla je Ana Čepmen.

Kako tvrdi, zapadni provokatori su dali sve od sebe da nateraju Rusiju da koristi svoje vojne snage u Ukrajini, Londonu i Siriji.

- Moskvu predstavljaju sa „krvavim rukama“ protiv nedužne dece u Siriji zbog hemisjkog oružja. Volela bih da naglasim da to uopšte nije eskaliralo u Siriji – napisala je na društvenim mrežama, aludirajući na trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije.

U ranijim objavama prozvala je Skripalja izdajicom, a sada tvrdi da je u pitanju kampanja Zapada koji želi da potkopa i provocira Moskvu.

- Donald Tramp je nateran na otvoren vojni konflikt sa Rusijom. Vašington je tandem sa Londnom u naporima da delegitimiše ruske akcije u Siriji. Ali, najverovatnije je da ove akcije nisu smo protiv nas nego i protiv samog Trampa. Velika je greška da mislite da Tramp kontroliše sve neprijateljske antiruske provokacije – upozorila je.

Proterana iz Amerike kao špijun, Čepmen, čiji je otac bio visoki KGB-ov službenik postala je milionerka i TV prezenter kao i vlasnica modnih butika.

Njene redovne objave na Instagramu su glamurozne slike podrške Putinovoj vladi koja najstrože demantuje umešanost u trovanje u Solsberiju.

Izvor: Daily Mirror