Sajam poslova na kruzerima

na-vodi_kruzerZa mnoge rad na kruzeru predstavlja posao iz snova. Zbog mogućnosti da se oplovi svet, upoznaju ljudi iz celog sveta i zaradi solidna plata, postaje jasno zašto je to atraktivna mogućnost.

Sajam poslova na kruzerima biće održan u Londonu 22. maja 2017. gde će svim zaljubljenicima u putovanja i onima koji su zainteresovanima za industriju ugostiteljstva na brodovima, biti pružena prilika da lično upoznaju poslodavce iz više kompanija.

Potražnja za poslovima na kruzerima je veoma kompetitivna, ali Sajam poslova na kruzerima kojeg sponzoriše kompanija Viking Cruises pomaže zainteresovanima da se priključe. Poslodavci, predstavnici kompanija, savetnici za karijeru i trening centri dostupni su za lično upoznavanje, tako da je ovaj sajam prilika da se biografije predaju u prave ruke i da se dođe do intervjua za posao. Oni koji ostave odličan utisak, mogli bi kući otići sa pozivnicom za svoj posao iz snova.

„Industrija kruzera pruža neverovatno široki spektar poslova za one koji žele da putuju. To je jedinstven sektor koji kandidatima pruža ogromne mogućnosti unapređivanja i razne pozicije. Ova raznolikost može dovesti do toga da se kandidati koji žele da rade na kruzerima moraju izboriti da budu primećeni u gomili. S druge strane, znamo da je poslodavcima izazov pronaći idealne zaposlene iz tako velikog broja talentovanih pojedinaca. Sajam poslova na kruzerima rešava oba ova problema, jer poslodavcima daje priliku da odaberu talentovane pojedince, a zainteresovanim potencijalnim zaposlenima koji žele da rade na kruzerima mogućnost sa se povežu i impresioniraju. „, Izjavio je Jai Dravecki, generalni direktor firme Vebik, organizatora Sajma poslova na kruzerima .

Sajam koji se događa u Londonu ima impresivan spisak izlagača koji uključuje 15 kompanija koje organizuju kružna putovanja. Neki od njih su poznate kompanije Costa Cruises, Cunard i Disnei Cruise Line. Ali, nije samo rastući spisak kompanija koje učestvuju ono što čini ovaj sajam zanimljivim.

„Prošle godine sajam je posetilo 750 kandidata koji traže posao na kruzerima. Uvereni smo da ća i ovogodišnji biti jednako uspešan. „, Izjavio je Dravecki.

Sajam poslova na kruzerima će se održavati u Business Design Centru u Londonu 22. maja 2017. Ulaz je besplatan, ali zainteresovani bi trebalo da rezervišu svoju ulaznicu jer je broj posetilaca ograničen zbog prostora.

Izvor: Cruisemapper.com