PAŽNJA, 18+: Italijansko ostrvo bluda (Video)

NA_VODI_zannone01Nenaseljeno italijansko ostrvo Zanone okružuje tirkizno more, plavo nebo, predivna priroda i mračna prošlost.

Ono što većinu turista danas privlači na to ostrvo priča je o seksu, orgijama, nastranostima i ubistvu, o kojoj danas svedoči samo napuštena vila na vrhu ostrva, gde je njen bivši vlasnik, markiz Kamilo Kasati Stampi, priređivao raskalašne zabave, pri čemu je najviše uživao posmatrajući svoju suprugu kako vodi ljubav sa nepoznatim muškarcima.

Bivša glumica i starleta, Ana Falarino, sa suprugom je delila ljubav prema egzibicionizmu često plivajući gola oko ostrva ili pozirajući suprugu u provokativnim pozama.

Tako je i nalazila muškarce za zabavu. Pokupila bi ih na plaži i odvodila u vilu, gde se sa njima upuštala u razuzdanu i opcesnu zabavu. Markiz je toliko uživao u tim prizorima, da je vodio dnevnik o tim događajima.

 

NA_VODI_Anna_Fallarino02„Ana me danas izludela od zadovoljstva. Vodila je ljubav sa nekim vojničićem tako efikasno, da sam nakon dugo vremena i sam uživao kao i ona“, samo je jedan od zapisa u dnevniku.

Čak je lično fotografisao svoju suprugu u društvu drugih muškaraca, praveći tako svojevrsnu fotoarhivu.

Vikendima bi evropska aristokratija, VIP gosti i milioneri dolazili na ostrvo svojim luksuznim jahtama, odavali se alkoholu, drogama, zabavama pod maskama i seksu.

„Svi smo znali šta se tamo događa. Prozvali smo ga ostrvo orgija, a niko o tome nije se usudio da priča javno“, ispričao je za CNN turistički vodič i „stari morski vuk“ Rikardo Peci koji živi na obližnjem ostrvu Ponca.

Ali, stvari su izmakle kontroli. Ana se zaljubila u jednog od svojih mladih ljubavnika Masima Minorentija (25), koji je i sam je bio žigolo i poznat među starijim dobrostojećim gospođama onog vremena.

 

NA_VODI_Anna_Fallarino03Markiz, koji je do tada podsticao suprugu na vanbračne izlete, nije mogao da podnese da se Ana nekome daje iz ljubavi.

Vrativši se s puta u njihovu vilu u Rimu, 30. avgusta 1970., zatekao je Anu u krevetu sa Masimom. U suprugu je ispucao tri metka, a Masima je smakao jednim metkom u čelo. Potom je pucao sebi u glavu.

Nakon ubistva, osim dnevnika koji je markiz vodio, istražitelji su pronašli 1.500 pornografskih fotografija Ane koje je snimao njen suprug, čime se potvrdilo sve ono o čemu se godinama nagađalo.

 

Izvor: CNN